Måske bor du i Aars eller et andet sted i Vesthimmerland. Muligvis overvejer du at gå på gymnasium, men ikke er sikker på, hvad for en studieretning, du skal vælge. Hvis du står i den situation, så er stx det rette udgangspunkt. Hvad er stx? Kort sagt er stx den almene gymnasiale uddannelse, hvor du får en bred vifte af fag inden for samfundsfag, naturvidenskab,humaniora og kunst. På Vesthimmerlands Gymnasium får du en stx-eksamen, der giver dig adgang til alle videregående uddannelser.

Mulighederne er mange, når du har et studentereksamensbevis i hånden. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken studieretning du skal vælge, så kan grundforløbet på VHG hjælpe dig til at få afklaret, hvad det er, du foretrækker. Vores grundforløb forbereder dig til sprog og naturvidenskab i gymnasiet ved hjælp afto særlige forløb, der hedder Almen Sprogforståelse og Naturvidenskabeligt Grundforløb. Desuden deltager du i forskellige studieretningsdage, så du er bedre rustet til at vælge en bestemt studieretning.

Stx på VHG – Alsidig undervisning med flere arbejdsformer

Som sagt kan den almene gymnasiale uddannelse gør dig klar til en bred vifte af videregående uddannelser. Det gør sig gældende, uanset om din drøm er at blive læge, advokat, arkitekt, ingeniør eller noget helt andet. På det almene gymnasium bliver du udfordret både på dine naturvidenskabelige, samfundsvidenskabelige og sproglige evner. Det betyder, at du får faglig viden og kompetencer, der spænder bredt og omfavner flere fagområder. Derfor kan man sige, at du opnår det bedst mulige udgangspunkt til en videregående uddannelse.

På Vesthimmerlands Gymnasium har vi stor fokus på at hjælpe vores elever til at udvikle deres kreative og innovative sider samt evne til samarbejde. Gruppearbejde og tværfaglige projekter har til formål at gøre eleverne klar til at forholde sig kritisk til deres omverden. Det kan lade sig gøre, fordi uddannelsen på VHG er tilrettelagt, sådan at du kan opleve en varieret og alsidig undervisning.

Kontakt Vesthimmerlands Gymnasium i dag på tlf.:+45 98 62 25 77 og få flere oplysninger om vores uddannelser og studieretninger. Du må også gerne skrive til os på mail: adm@vhim-gym.dk