Grundskolesamarbejde

Gruppebillede af alle elever første skoledag

Elevambassadører

Elevambassadører repræsenterer VHG ved aktiviteter på og udenfor gymnasiet. De er udpeget af klassens lærere og udnævnes efter samtale med koordinator for elevambassadørerne.

Læs mere om elevambassadørerne her.

Rullende brobygning

Rullende brobygning varetages af 2-3 elevambassadører og en koordinator for elevambassadørerne, som er lærer på gymnasiet. Besøget varer ca. 1 time, hvor elevambassadørerne fortæller om overgangen fra folkeskole til gymnasium. De fortæller også om hverdagen som elev på VHG.

Læs mere om rullende brobygning her.

Faglige samarbejder

Grundskolerne i lokalområdet modtager en invitation til fagligt samarbejde med gymnasiet. Det kan fx være et naturvidenskabeligt eller et sprogligt samarbejde.

Læs mere om faglige samarbejder her.

Valgfag til elever i 9. klasse

Hvert efterår tilbyder VHG forskellige valgfag til elever fra 9. klasse. Går du i folkeskolens afgangsklasse, er der derfor mulighed for at deltage i fagligt udfordrende forløb i et spændende gymnasiemiljø, sammen med elever fra de andre skoler i Vesthimmerlands Kommune. 

Læs mere om valgfag til elever i 9. klasse her.

Brobygning

Formålet med brobygning er, at du møder gymnasiets fysiske rammer og vores studiemiljø. Dagene kommer til at bestå af en blanding af stx- og hf-fag.

Læs mere om brobygning her.