Persondata
og informationssikkerhed

Hænder skriver på tastatur på bærbar pc.

På Vesthimmerlands Gymnasium og HF registrerer og behandler vi personoplysninger af forskellig art, fx ved elevers optagelse på gymnasiet eller ved ansættelse af medarbejdere.

Vi sørger for at sikre, at behandlingen overholder databeskyttelsesforordningen, Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 samt den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning.

På denne side finder du gymnasiets persondatapolitik og tilhørende retningslinjer i forbindelse med informationssikkerhed.

Hvis du ønsker at kontakte Vesthimmerlands Gymnasiums DPO i forhold til spørgsmål om databeskyttelse, skal følgende kontaktoplysninger benyttes:

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) for Vesthimmerlands Gymnasium og HF
Bech-Bruun Advokatpartnerselskab
CVR nr.: 3853 8071
Langelinie Allé 35
2100 København Ø.
Telefonnummer – 72 27 30 02
Mail: dpo.vesthimmerlands.gym@bechbruun.com
Sikker beskedfunktion via: https://dpo.bechbruun.com/vesthimmerland (åbner nyt vindue)

Vi opfordrer til, at du bruger den sikre beskedfunktion, hvis din henvendelse indeholder følsomme eller fortrolige oplysninger.

Du har også mulighed for at kontakte gymnasiets informationssikkerhedskoordinator og dataansvarlig:

Informationssikkerhedskoordinator på Vesthimmerlands Gymnasium og HF
Heidi Venstrup Nielsen
Jyllandsgade 52
9600 Aars
Telefon: 98 62 25 77
Mail: HN@vhim-gym.dk

Dataansvarlig på Vesthimmerlands Gymnasium og HF
Vicerektor Ralf Michael Leimbeck
Jyllandsgade 52
9600 Aars
Telefon: 98 62 25 77
Mail: RL@vhim-gym.dk

Direkte link til til databeskyttelsesforordningen (EU) 2016/679 (åbner i nyt vindue).

Retningslinje om behandlingsgrundlag (åbner PDF) (hjemmel) på Vesthimmerlands Gymnasium og HF

Retningslinje om behandlingsgrundlag er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 gælder for alle ansatte på Vesthimmerlands Gymnasium og HF, der behandler personoplysninger.

Retningslinje om de registreredes rettigheder (åbner PDF) på Vesthimmerlands Gymnasium og HF

Retningslinje om de registreredes rettigheder er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 gælder for alle ansatte på Vesthimmerlands Gymnasium og HF, der behandler personoplysninger.