Persondata
og informationssikkerhed

Hænder skriver på tastatur på bærbar pc.

På Vesthimmerlands Gymnasium og HF registrerer og behandler vi personoplysninger af forskellig art, fx ved elevers optagelse på gymnasiet eller ved ansættelse af medarbejdere.

Vi sørger for at sikre, at behandlingen overholder databeskyttelsesforordningen, Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 samt den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning.

På denne side finder du gymnasiets persondatapolitik og tilhørende retningslinjer i forbindelse med informationssikkerhed. 

Dataansvarlig på Vesthimmerlands Gymnasium og HF
Vicerektor Ralf Michael Leimbeck
Jyllandsgade 52
9600 Aars
Telefon: 98 62 25 77
Mail: RL@vhim-gym.dk

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) på Vesthimmerlands Gymnasium og HF
Kristian Howhü Nielsen
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Telefon: 87 55 18 24
Mail: kh@via.dk

Direkte link til til databeskyttelsesforordningen (EU) 2016/679 (åbner i nyt vindue).

Retningslinje om behandlingsgrundlag (åbner PDF) (hjemmel) på Vesthimmerlands Gymnasium og HF

Retningslinje om behandlingsgrundlag er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 gælder for alle ansatte på Vesthimmerlands Gymnasium og HF, der behandler personoplysninger.

Retningslinje om de registreredes rettigheder (åbner PDF) på Vesthimmerlands Gymnasium og HF

Retningslinje om de registreredes rettigheder er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 gælder for alle ansatte på Vesthimmerlands Gymnasium og HF, der behandler personoplysninger.