Persondata
og informationssikkerhed

På Vesthimmerlands Gymnasium og HF registrerer og behandler vi personoplysninger af forskellig art, fx ved elevers optagelse på gymnasiet eller ved ansættelse af medarbejdere.

Vi sørger for at sikre, at behandlingen overholder databeskyttelsesforordningen, Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 samt den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning.

På denne side finder du gymnasiets persondatapolitik og tilhørende retningslinjer i forbindelse med informationssikkerhed. 

Dataansvarlig på Vesthimmerlands Gymnasium og HF
Vicerektor Ralf Michael Leimbeck
Jyllandsgade 52, 9600 Aars
Telefon: 98 62 25 77
Mail: rl@vhim-gym.dk

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) på Vesthimmerlands Gymnasium og HF
Jakob Spliid
VIA University College
Att.: Databeskyttelsesrådgiver Jakob Spliid
Hedeager 2
8200 Aarhus N
Telefon: 87551824
Mail: js@via.dk

Direkte link til databeskyttelsesforordningen (EU) 2016/679.

Retningslinje om behandlingsgrundlag (hjemmel) på Vesthimmerlands Gymnasium og HF

Retningslinje om behandlingsgrundlag er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 gælder for alle ansatte på Vesthimmerlands Gymnasium og HF, der behandler personoplysninger..

Retningslinje om de registreredes rettigheder på Vesthimmerlands Gymnasium og HF

Retningslinje om de registreredes rettigheder er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 gælder for alle ansatte på Vesthimmerlands Gymnasium og HF, der behandler personoplysninger.

  • Offentliggørelse af billeder
  • Persondatapolitik
  • Retningslinje om behandlingsgrundlag
  • Retningslinje om de registreredes rettigheder