Frivillig idræt

Så er vi igen linet op på en række. Koncentrerede blikke og en vilje til at kunne, inden vi hilser på modstanderholdet, og dommeren fløjter DM-kampen i gang. Det har begge køn prøvet en del gange i fodbold, håndbold og volley, hvor vi, efter at have vundet kvalifikationsstævnet, har kvalificeret os til finalestævnet som et af de landets otte bedste gymnasier i den givne idrætsgren. 

Det fortæller om imponerende sportslige kvaliteter hos vores unge. Mod alle odds har vi gang på gang vundet over store gymnasier med langt flere elever og også Team-Danmark-skoler under vores deltagelse i de mange danmarksmesterskaber, ligesom vi gang på gang også har triumferet ved de årlige nordjyske gymnasiemesterskaber.   

Vi forsøger at samle de stærkeste skolehold på tværs af klasseårgange og uddannelse, men alle, som har lyst, er meget velkomne til at stille op til udtagelseskampene. Udover turneringsbold mod andre gymnasier, er der også masser af glædens sved på skolen, når sidste time er overstået. Der spilles basketball, badminton, håndbold, volley- og floorball, og i løbet af et skoleår afholdes klassemesterskaber i fodbold, floorball og volleyball.