Hvilket gymnasium skal jeg vælge?

Hvilket gymnasium hører jeg til? Hvilket gymnasium skal jeg vælge? Det er to spørgsmål, du måske går og spekulerer på. Hvis du bor i Vesthimmerlands Kommune, så kan du være glad for, at du kan gå på Vesthimmerlands Gymnasium. Det siger vi, fordi du på VHG ikke alene får almen viden og faglig fordybelse, men også den kreative udfoldelse, det sociale samvær og sammenhold, som VHG er kendt for. Så når du stiller spørgsmålet ”hvilket gymnasium skal jeg vælge?”, da kan vi give dig et ordentligt svar. Svaret er Vesthimmerlands Gymnasium.

Hvorfor kan vi sige, at svaret på spørgsmålet ”hvilket gymnasium skal jeg vælge?”, er VHG? Det er fordi, vi på VHG har stor fokus på vores elevers trivsel og faglighed. Stx-uddannelsen på VHG er opbygget, sådan at der er et fælles grundforløb, der varer tre måneder. Grundforløbet består af en række obligatoriske fag og to særlige forløb, der forbereder dig til sprog og naturvidenskab i gymnasiet. Samtidig giver vi dig indblik i de forskellige studieretninger på VHG. På den måde er du bedre klædt på til at vælge en studieretning, der stemmer overens med dine faglige interesser.

Hvilket gymnasium skal jeg vælge? VHG er det oplagte valg

”Hvilket gymnasium skal jeg vælge?” er et spørgsmål, som mange unge stiller, og det med god grund. Det er ikke ligegyldigt, hvad for et gymnasium du vælger. På Vesthimmerlands Gymnasium sørger vi altid for, at vores elever trives ved hjælp af socialt samvær og stærkt sammenhold. Det gør vi ved at fremme deres sociale engagement og personlige udvikling. Så hvis du vælger at læse på VHG, kan du glæde dig til at opleve de selv samme ting.

Når du skal vælge en given studieretning, er det væsentligt, at du tager udgangspunkt i de fag, der mest interesserer dig. Du skal også tænke på de fag, som du er god til og den videreuddannelse, du gerne vil ind på. Her er der tale om nogle vigtige faktorer, som du nøje skal overveje. Her på hjemmesiden finder du masser af brugbare oplysninger, som kan hjælpe dig til at træffe en fornuftig beslutning. Vores studievejledere står også klar til at hjælpe dig. Kontakt Vesthimmerlands Gymnasium i dag på tlf.:+45 98 62 25 77 og få flere oplysninger om vores uddannelser og studieretninger. Du må også gerne skrive til os på mail: adm@vhim-gym.dk