Bor du i Aars, et andet sted i Vesthimmerland eller i Midtjylland? Har du en drøm om at videreuddanne dig til fysioterapeut, sygeplejerske eller politibetjent? Overvejer du at tage en bacheloruddannelse som folkeskolelærer, pædagog eller socialrådgiver? Der er mange grunde til at tage den 2-årige HF uddannelse på Vesthimmerland Gymnasium. Som du ved, er en HF-eksamen rettet mod korte og mellemlange videregående uddannelser. Det er et uddannelsesforløb, der sikrer dig en spændende fremtidig karriere.

Optagelseskravene til HF-uddannelsen forudsætter, at du er uddannelsesparat og at du har mindst4 i karaktergennemsnit. På VHG bliver undervisningen tilrettelagt med forskellige og afvekslende arbejdsformer. Det giver mere variation og et mere spændende uddannelsesforløb. Denne form for uddannelse er kendetegnet ved et studiemiljø præget af fællesskab og samarbejde. Vi lægger vægt på at give dig en bred indsigt i forskellige fagområder. Samtidig har vi stor fokus på at klæde dig bedst muligt på til den videreuddannelse, du ønsker at tage.

En HF-uddannelse med målrettede fagpakker på VHG

Hvis formålet med din uddannelse er at blive fysioterapeut, sygeplejerske eller politibetjent, så kan du på VHG vælge vores sundhedsfagpakke. Denne fagpakke indeholder obligatoriske fag og valgfag, der peger fremad mod din videreuddannelse og fremtidige karriere. Hvis du derimod ønsker at tage en bacheloruddannelse som folkeskolelærer, pædagog eller socialrådgiver, så er det nok pædagogikfagpakken, der indeholder de fag, du efterspørger.

Ud over de ovennævnte fagpakker inkluderer HF-uddannelsen tre praktikperioder, der er med til at sikre, at du vælger den rigtige fagpakke og videregående uddannelse. Du vil også opleve projekter, hvor tværfaglighed er i fokus. Dette er en stor fordel, da du lærer at anvende din viden bredt. Projektarbejde indebærer også, at du arbejder selvstændigt i grupper inden for et bestemt fag eller på tværs af fag. Kontakt Vesthimmerlands Gymnasium i dag på tlf.:+45 98 62 25 77 og få flere oplysninger om vores uddannelser og studieretninger. Du må også gerne skrive til os på mail: adm@vhim-gym.dk