Hf pædagogikfagpakken – Muligvis bor du i Vesthimmerland. Måske i Aars eller en af de andre omkringliggende byer. Det kan meget vel være, at du bor i Midtjylland og gerne vil læse til pædagog. Så kan du være glad for, at Vesthimmerlands Gymnasium tilbyder hf pædagogikfagpakken som en del af vores hf-uddannelse. Hf pædagogikfagpakken er tilrettelagt, sådan at du bliver klar til pædagoguddannelsen.

På Vesthimmerlands Gymnasium får du en almen gymnasial uddannelse med varierende og spændende undervisning og arbejdsformer. Hf-uddannelsen er kendetegnet ved et studiemiljø præget af fællesskab og samarbejde. Dette har selvfølgelig stor betydning for dig, fordi du får ikke alene almen viden og faglig fordybelse, men også socialt samvær og sammenhold. Hf-pædagogikfagpakken lægger også stor vægt på den kreative udfoldelse, der baner vejen for innovativ tænkning. Det er naturligvis en vigtig færdighed, som har stor efterspørgsel på arbejdsmarkedet.

Hf pædagogikfagpakken – Et godt valg for fremtidige folkeskolelærere og socialrådgivere

På VHG gennemfører du din hf-uddannelse på to år. Hf pædagogikfagpakken henvender sig dog ikke udelukkende til elever, der vil læse til pædagog. Der er tale om en pakke, som også henvender sig til folk, der gerne vil læse til folkeskolelærer eller socialrådgiver. Pakken sætter fokus på Samfundsfag B og Psykologi C. Der er tale om to fag, der giver dig indsigt i samfundsmæssige forhold samt psykologiske teorier og emner. Disse to grundlæggende fag lærer dig mere om mennesket og det samfund, der omgiver os. På den måde får du teoretiske redskaber, som kan hjælpe dig i din fremtidige karriere.

Andre obligatoriske fag omfatter Dansk A, Engelsk B, Matematik C, Kultur-Samfundsfag samt fag fra den naturvidenskabelige faggruppe. Derudover skal du have et valgfag på B-niveau eller to valgfag på C-niveau. Du har mulighed for at vælge mellem idræt, billedkunst, mediefag, musik, biologi, kemi, naturgeografi, religion, astronomi, filosofi eller informatik. Kontakt Vesthimmerlands Gymnasium i dag på tlf.:+45 98 62 25 77 og få flere oplysninger om vores uddannelser og studieretninger. Du må også gerne skrive til os på mail: adm@vhim-gym.dk