Great Gatsby-galla på VHG

5. marts 2024

Årets helt store fest på VHG løb af stablen lørdag aften. Særligt gymnasiets afgangselever lægger sig i selen for at skabe de helt perfekte rammer for deres sidste gymnasiegallafest. De skal bl.a. danse Les Lanciers og feste med venner og forældre.

I ugerne op til festen knokler lærere og elever for at pynte op. Årets tema var The Great Gatsby – så der var guld og sølv og fjer og pokerborde og overdådighed til den helt store guldmedalje.

Årets 10-årsjubilarer var inviteret til champagne og spisning. Der var som altid gensynsglæde over at møde velkendte ansigter både blandt tidligere lærere og klassekammerater på det gamle gymnasium.

Festens højdepunkt var Les Lanciers, hvor afgangseleverne skal igennem fem danse i den traditionelle selskabsdans. Gennem lang tid og sene, men hyggelige eftermiddage på gymnasiet, har de øvet sig. Forældrene kunne derfor nyde synet af de mange, flotte kvadriller, der taktfast danser sig igennem de mange buk og nej og sving og ”komplimenter” og ”møller”.

Efter Les Lanciers blev der vanen tro spillet op til dans helt frem til midnat. Afbrudt en enkelt gang af en omgang Les Lanciers, hvor både forældre og tidligere elever havde muligheden for enten at lære eller genopfriske trinene. Som altid var det en stor fornøjelse at være del af den flotte, gennemførte fest.

Se video fra elevernes lanciers-dans på vores Facebook-side (åbner nyt vindue).

Gallafest 2024 - The Great Gatsby dekorativt billede.