Aktivitetsdag 2023 med “uro”

5. september 2023

På årets første septemberdag skinnede solen på VHG, hvor Aktivitetsdag 2023 løb af stablen. Ligesom de seneste mange år dystede alle vores klasser mod hinanden i alverdens sportsdiscipliner, men også i viden og kreativitet.

Traditionen tro blev der løbende talt point sammen, og sidst på dagen blev årets samlede vinder udnævnt. Inden da blev vinderen af den kreative dyst afsløret. Her havde eleverne udfoldet sig kreativt med at lave uroer med temaer som ”Solsystemet”, ”Havet er skønt” og ”Wise butterflies”. 3. pladsen blev indtaget af 1e med titlen ”Pride hjerter”. 2. pladsen snuppede 1b med ”Lyse nætter er tilbage”. 1. pladsen blev vundet af 3k med deres flotte uro, de havde kaldt ”Nature is moving”.

Titlen ”Rookie of the Year” er også altid meget efterstræbt, da det kan være en hård kamp for de nye elever at følge med de ældre i samtlige dyster. Her havde flere forskellige klasser ligget meget tæt hele dagen, men 1e kom snigende ind som ”dark horse” efter deres flotte kreative uro i kreadysten. De snuppede den samlede 6. plads og dermed også ”Rookie of the Year” og kage til klassen.

Den samlede titel blev vundet i et meget tæt løb mellem 2u, 3s og 3u. I sidste ende blev det 3u, der løb med den samlede sejr med blot 100 point ned til 3s på 2. pladsen. 2u måtte tage sig til takke med 3. pladsen. Sejrsklassen kan nu se frem til en sjov præmie inden den kommende HEBE-fest, hvor klassen får 1½ times ”Le Mans” i Gokartcentret.

Alt i alt forløb Aktivitetsdag 2023 med en fantastisk energi og entusiasme hos eleverne. Klasserne havde klædt sig ud og lagt masser af energi og forberedelse i dagen, som udfoldede sig i strålende solskin.

Aktivitetsdag 2023: To piger fra Y-klassen med heltekapper og flot blå udklædning.
Aktivitetsdag: Elev fra 1e laver uro med sommerfugle og blomsterblade.
Aktivitetsdag 2023: elever på fortovet, hvor de puster ud efter at have løbet stafet.
Aktivitetsdag 2023: To elever foran insekthotellet, som udsmykkes.